Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlavalv


tänk om natten vore vit.
skulle vi skåda
svarta stjärnor på himlavalv?



och vad skulle vi göra
om din hand strök över
isande kyla samtidigt som
hjärtat dunkar liv.


sjunger fåglar
när glöden blir till eld

färgar himlen röd.

eller faller de av synd?





Fri vers av Svartsilver
Läst 361 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-27 18:59



Bookmark and Share


    tramp
Ojj här vred du till med pennan och skapade en sagolikpoesi
Väldigt bra jag bokmärker ! Raderna…"sjunger fåglar
när glöden blir till eld"… är underbara
2010-04-28

  Drömkram
Jag älskar dina vackra ord! Du skriver till hjärtat. Jag ser ofrivillig eller oönskad (ej vald) otrohet men så är mina tankar just nu.Kram
2010-04-27

    Herr Ångest
Snyggt!

Man bara smälter av dina ord..
2010-04-27

  blaite
oj så vackert detta var. Mår du kalas idag haha
2010-04-27

    Alva Liljestrand
Jättefint skrivet!!
2010-04-27

  Nina Nightwish
Vad vackert, den skälver av liv
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver