Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid

Jag ligger med magen
På isen

Försöker se vad som
Döljer sig

Under ytan

Jag ser klart & tydligt
Vad som finns där

Jag har länge
Hackat isen

som vägrar brytas ned

Det snöar
Och istapparna
dem sitter fast som sten

Här är det inget ljus
Inget så kallat sken

Inget som gör
Att jag kan se

Klart

Ord finns inom mig
Som jag inte kan få ut

Ett hjärta fanns
Någonstans

Som någon kanske kunde fått

Men när ingen ville ha det
Lagrade jag det djupt inom mig

Jag känner att det finns kvar

För det gör ont varenda dag
Den skadar mig

Kanske det varnar mig om slutet

Slutet på allting










Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl