Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss-solen

BLAND ALLA OSS

finns mycket mer
mer än sorg
att njuta av

BLAND ALLA VI

finns mycket mindre
det är så litet
så tidlöst
att det är enormt


Brist nu knoppar
Slå ut och sjung
Med lyckans våld
ska vi nu bli



fria.




Fri vers av C.D.A.H
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 19:23



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
wow.
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H