Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vänner är som skor. De gamla är dem som man vandrar bäst med."


Stenen på kullen

Det var inte första gången som jag såg dig
och ändå var det just det
Det gick så fort alltihop
ändå tog det tvåhundra år

Du är inte som en gammal sko
som jag länge vandrat med
men du är som en handske
som passar perfekt till min hand
eller kanske tvärtom


Vi ger och tar
Låt oss vara gröna

Lyckan

Känn den
Känn mig



Låt oss bli ett par slitna skor.




Fri vers av C.D.A.H
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, väldigt vackert.
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H