Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från den minimalistiska sviten Bilden: The Saint (Roger Moore som Helgonet) med sin Volvo P1800




Spion [kappa i skugga]

~*~

Mitt i nervcentrum
tankarnas korseld
som du sköt på i morse
dit dah-dit dit-dit-dit dit-dah dah-dah

som fanns där redan innan du visste namnet på dom
korken ur redan innan du hunnit sjunga hej å hå å en flaska med rom

uppe med kyrktuppen
känslornas mareld
som du undertryckte i morse
dit dah-dit dit-dit-dit dit-dah dah-dah

använder walkie-talkie i en klassisk bil
med sidoblinkers
sittande ensam, allena lyssnande
nere i nervcentrum

som en ornitolog tillsammans med ringduvorna i en ring

L Patrik WJ 27/04/10




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-28 05:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väcker ett leende. Fin. =)
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP