Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på dig Magnus. Dig och promenaden på berget i en fri vers. Utan konstiga bundenheter. Känsla <3


Kvällspromenad

Sprudlande lätt dansar jag över tidigare isbelagt berg
Blickar upp mot skymmande himlavalv som skiftar turkost
Känner vinden smeka vid min kind
Hör det bortsopade gruset rispa under skosulorna

Ta min hand så är jag din
Le mot mig så är du min

Tillsammans är vi oslagbara.




Fri vers av Sara Renström
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström