Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid vidare


Själens blomstertid


Här ligger jag en stund
Öppnar mina ögon
till ett vackert fall
Verkligheten sover
tungt
utanför min hall
Den springer i sömnen
och skakar ibland
Kanske snart den vaknar till regnet
och till mitt lilla liv igen
Kanske vi möts nånstans
kanske nuddar varann
Kanske slickar det mitt hjärta
och håller mig ömt
Kanske vaknar jag snart
från livet jag drömt
Visst är dagarna så väldigt korta
och mörkret allt för långt
Men hör du regnet
bluesen i ditt skinn
Den skaver sakta
ser du;
himlen regnar in












Fri vers (Fri form) av Hologram
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram