Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Vad är det som gör den här längtan så svår?
Vem gör att den växer, år efter år?
Vem vill se mina tårar, när jag inget mer vill?
Vem fryser tiden, vad får den att stå still?
Kan du se i mina ögon, Kan du se vad som finns där?
När jag finns i dina armar, är de hemligheter jag bär?

Kan du minnas de som varit, kan du läka våra sår?
Vad är de som gör den här längtan så svår?




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson