Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske blir det inte bättre än så här

och när du sitter där

med armen om henne


kan jag inte låta bli att vara nära

som för att kolla

att du inte gillar henne mer än mig


jag blir rätt och slätt
avundsjuk


fast det var jag
som stötte bort dig



men jag vill ju ha dig
lagom nära
väldigt nära

fast inte mer


jag vill att det ska vara
som förut






Fri vers av vemod
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln