Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen

Vem är det jag för söker inbilla?

jag vaknar aldrig
trots att jag aldrig somnar om

jag skakar bara runt
samma tårar
för
samma saker

(jag har tappat fotfästet)

jag halkar ju bara omkring
tills dagarna blir en enda
sörja

av osäkerhet

och
oro




Fri vers av vemod
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-19 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln