Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord på papper

varför slutar man skriva?
är man lycklig då?

"en bra poet är en olycklig poet"

och jag skriver ju inte ett ord
inte ett ord

om dig


har jag tappat bort
den jag är mitt i allt

eller har jag
just hittat det?




Fri vers av vemod
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 11:45



Bookmark and Share


  greajt
åh
2011-09-12

  dansa som dom andra
känns igen, himla bra skrivet
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln