Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ni betyder nåt för mig

Ibland inser man
hur blind man är

att man bara har gått omkring
och ljugit för sig själv
målat egna bilder
av verkligheten

fast kanske måste man det?

för att överleva




Men jag har ju murat in mig
och glömt
att ni vill nå mig

att ni vill ha mig


jag har sett svarta ränder
i vår vänskap

och inte ens testat
om de är såna där streck
som man bara kan blåsa på
för att få de att försvinna




jag har inte ens insett
att jag betyder nåt
för er








Fri vers av vemod
Läst 580 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-11 11:21



Bookmark and Share


    Mymlan.
Du skriver så bra! Så där så man förstår precis vad du menar. Och det viktigaste är nog ändå att man någon gång inser, för det är nog nästan aldrig försent.
2010-09-12

  Anna*
Fint och ödmjukt formulerad insikt. Bra!
2010-09-12

  greajt
jobbigt att jag faktiskt känner igen mig själv där
2010-09-11

  Vildkärlek
Insikter tar tid =)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln