Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esc

regnet nickar i takt
till mina tankar
och jag slumrar drömvärld
i bara några månader till

världen ger sig av och livet börjar om
det är så svårt
att hitta ett nytt jag

sanningen går inte att pausa
fastän jag försöker
oavbrutet:

escapeknappen


jag vet att jag blundar
för orden
ni inte säger

jag vet att jag skriker min
tystnad
rakt i era ansikten

gråter
sand
på era
formulär
och viktiga papper





jag vet att jag andas
hål på era fantasier
lite grann




Fri vers av vemod
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 23:12



Bookmark and Share


    Mymlan.
Du skriver så bra. Jag blir helt tagen av dina texter, för de säger faktiskt något och det säger de på ett så vackert sätt.

Och tänk om man kunde hitta den där escapeknappen, när man behöver den!
2011-02-18

  greajt
alltså början
och sen det där med att gråta sand
och orden, orden
orden
det är bra
2010-12-24

  julia.s
himla fint.
särskilt "det är så svårt
att hitta ett nytt jag

sanningen går inte att pausa
fastän jag försöker"
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln