Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är tom

vinden blåser tårar
på mina kinder


och jag har aldrig fattat

varför du tycker så mycket om mig


jag har aldrig ens fattat
att du känner så
än




det har gått ett år sen dess
ett år
av inget och allt




och du
älskar mig fortfarande







Fri vers av vemod
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln