Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition

Salta tårar
trötta ögon
hål i bröstet
själen
inte lika illa, inte lika stort
men ändå något som
gör ont
något som skaver
ett nytt sår

(så glad att han finns där
får mig hel igen)

och ni tror ni kan glömma mig
och vara spöken i mitt liv
ni finns inte om ni inte vill

jag pratar med fingrarna nu
tänder cigaretter i mörkret

vart jag än går så är jag ensam nu
jag är hon, du vet
utan vänner.




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-29 01:34



Bookmark and Share


  Ari Viklund
lyft upp någon
2011-02-04

  Paulus Johannes Allaverdi
Bra skrivet!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses