Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit salvia

 

 
                             /milk/


(det fanns ingen fjäril, men väl en stark vind)
och då ingen redan hade kysst dig ordentligt gjorde jag det
du hade din tågbiljett i handen

 


                          /white marble/

 

och vi kom överens (om en
viktig princip - det finns bara ett nu - )

 

 

                             /lime/ 

 

 

like a mirror
invincible invisible

/caementum marmoreum/

 




Fri vers av vildvin
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-29 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin