Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små händer rör..

Rör mig
små händer rör
litet hjärta dör
Smaka på mig
små läppar smakar
den lilla kroppen skakar

Allt är okej
ingen fara
Ingen tror på dig
sluta klaga

Åren går
och hon förstår
Hon blir aldrig som alla andra
på galenskapens stig skall hon vandra




Fri vers av Going for heaven
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-29 13:52



Bookmark and Share


  Sven Ryglert
samma här
2010-04-30

    Karma Police
Jobbigt jobbigt, men starkt och mycket bra skrivet.
2010-04-29

  Nina Nightwish VIP
Hemskt, men bra skrivet!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven