Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker och förlorar

Klättrar upp ramlar ner
skadar mig mer och mer
får ingen hjälp av de som ser
förstår inte alls vad som sker
Faller på knä och ber
sakta men säkert jag inser
att rädslorna bara blir fler

Som i en mardröm kan jag inte springa
finns inte en chans att jag kommer hinna
Kommer förlora allt jag kunnat vinna
Drömmarna börjar försvinna
lyckokänslor kan jag inte förnimma
Det känns som om jag ska svimma

Lägger min kropp på en döende mark
minns en tid då jag var stark

Känner blodet rinna
känner hoppet försvinna
Känner mörkret vinna
Jag kommer inte hinna

Ekot ebbar ut
min röst har tagit slut
Minns inte vem jag var förut

Släpper taget och blundar
någonstans inuti jag undrar
Om någon beundrar
mitt försök
Ett sista andetag
en gnutta rök
från en eld så svag..




Fri vers av Going for heaven
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven