Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.

Även om jag gråter nu
så var det du
som visade mig vad lycka är
och för det, håller jag dig kär
Och jag svär
jag finns alltid här
för att dela bördan du bär

Du sårade mig ibland
men det förlåter jag
för bara du kan uttala mitt namn
så att min kropp blir till sand
Och även om du släppt min hand
för att utforska fjärran land
så väntar min famn
när ditt skepp finner hamn

Även om det gör ont idag
och jag känner mig otroligt svag
så förstår även jag
att detta var ett smart drag

Så nu vill jag säga en sak
ursäkta om jag är för rak
men himlen är mitt tak:

Det vi en gång hade, finns inte kvar
det gör inte heller den jag var
Men det som vi nu har
det ska finnas kvar
genom alla dar
Och även om jag inte har alla svar
så vet jag det:
Du är underbar.






Fri vers av Going for heaven
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 23:06



Bookmark and Share


  elva12
Underbart vackert.
2010-09-03

  Suzy med punkterna
Villket flyt och vilken kärlek
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven