Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske..

Allt förändrades igår
och nu finns det plötsligt en chans
att börja om

Det regnade så igår
att katterna flöt iväg
här utanför

Jag antar att det var stormen
som jag väntat på
Och nu när den är över
kan det bli vi två




Fri vers av Going for heaven
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-08-13 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven