Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen i mitt huvud är Enrique Iglesias.


Hero?

Tittar på telefonen igen
en gång till
Men där finns ingenting annat
än påminnelsen om
att jag aldrig varit särskilt viktig ändå
för att jag alltid fått dig att må dåligt
och i slutändan har det ändå
bara handlat om mig

I mitt huvud sjunger en man
med sådan inlevelse att jag vill gråta
Och han frågar
om du skulle dansa
om han bad dig
Och han undrar
om du skulle springa
och aldrig vända om
Och om du skulle gråta
om du såg mig så

Och om du skulle rädda min själ inatt

Och han frågar
med gråten i halsen
Skulle du dö, för den du älskar?

Och han lovar
att han kan vara din hjälte
Men det kan han inte
för han dör
Och hon står ensam kvar

Ja, du står ensam kvar.




Fri vers av Going for heaven
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-08-06 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven