Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som jag ville vara

solen går ner i mig

ser det ut som på långt håll

och jag blundar
för ljuset
blev plötsligt för starkt

- Du tänker för mycket!!

vill jag skrika
åt mig själv

och gråta
hysteriskt

mot blöt asfalt


somna med tårdränkt kind
mot någon annans

och lämna livet
åt sidan

åtminstone
för en sekund






Fri vers av vemod
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 21:16



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
att överanalysera allting kan vara bland det enklaste som finns,
det händer utan att jag tänker på det

riktigt bra.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln