Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Fyra ord som ej bör glömmas: Födas, leva, dö och dömas. Se på mig och tänk på dig. Jag var som du Vad är jag nu?"


Torsdagshjältar

Mina ögon började brinna
när jag vaknade idag
De brann sakta och fridfullt
Jag vågade inte röra mig alls
i min rädsla över att försvinna

Mina fötter drunknade
när jag skulle somna igår
Mamma sa att jag ändå var vacker
trots mina ruttnande tår

Min bästa vän skar av mitt öra
"Du lyssnar för mycket"
var hennes ord
jag tejpade igen mitt huvuds nya hål
jag vill ju inte inget alls förstöra


Publicera din vilja
Skrik ut DIN sanning
Ge den till alla
om du så vill

Om du tvekar på kärlek
Vänskapens dryck
fortsätt då ändå kämpa
mot hat och förtryck


Födas ska vi alla
Dömas likaså
Låt oss leva och dö
och brinna
av lycka för livet




Fri vers av C.D.A.H
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H