Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite udda denna.....


En Hälsning till Oss som ÄLSKAR Poeter.se (2) ! !

"Poeter.se är lite som ett riktigt OSTÄDAT rum, skillnaden är bara den att HÄR vill man ALDRIG städa !!"




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 14:32



Bookmark and Share


  aol
så sant bra skriftat
2010-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Red. är inte alltid bemannad.
I dag är det ju walpurigs, som satanisterna kallar sin största högtid på hela året.
2010-04-30

  Mats Henricson
Ja, Larz, tyvärr verkar red:s städredskap vara ur funktion (mestadels).....
2010-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Och faktum är att jag själv blev blockerad av en intolerant lutheran.
2010-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Vissa människor vill man dock städa ut.
2010-04-30

  Carina Larsson
UNDERBART och SANT!!!!
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska