Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***A*P*P*E*L*L*E*N***

Skulle inte Du varit
hos mig när mörkret
faller om kvällen
med den där fällen....

Skulle inte Du varit
hos mig när törsten
väller in om kvällen
med den där muskatellen...

Skulle inte Du varit
hos mig när lusten
dräller ut sig om kvällen
ja Du vet vi skulle ju
fixa den "nå-väll-en"...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt