Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdröm

Vinden sveper utanför mitt fönster,
tusentals tankar glider förbi i all hast

En ny stjärna på himlen har tänts,
solen står i förbund med mitt hjärta

Och månen ler mot mig i stillhet,
doften av nya tider sprids i luften

En ljuv morgon nalkas, en nystart,
mina bara fötter leker med grönskan

Våren finner mig i mitt drömska rus,
vattnet i ån rusar mot en plats i solen

Dånet från åskregnet har tystnat,
och drömmen har endast fällt ut vingarna




Fri vers av Cbastian
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 12:05



Bookmark and Share


  Thea_66
Otroligt vacker dikt ;)
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian