Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmernas natt

Det röda vinet forsar ned i min hals,
salig jag är när jag virvlar runt i en vals

Vilda diskussioner utbryter vid bordet,
den som pratar med hjärtat har ordet

Ensam har jag varit denna unga kväll,
även i sällskapets sympatiska famn

Förändring kommer ju äldre natten blir,
nu dansas det och sjungs som aldrig förr

Som med lärkornas muntra melodi,
förvandlas natten till en glädjefest

Vidare följer vi strömmen ned till ljusen,
med oändlig törst och taggade till tusen

Med rytmen i kroppen omvandlas rusen,
medan natten skrider i all hast mot sitt slut

Hemåt jag går, guidad av lättsamma ben,
svarta trädets siluett framträder i månens sken




Fri vers av Cbastian
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian