Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är otrolig

Det är otroligt
hur snabbt en rodnad sprider sig
Och hur ett leende blir solig
av bara några ord från dig

Du får mig att skina
och du gör mig så trygg
Du ser allt det fina
och skyddar mig mot mygg

Du ser ingen fara
att bara hålla mig nära
Du låter mig ofta vara
när jag behöver gråta eller svära

Du behåller mig i transen
medan du snurrar mig omkring
Svänger mig så lätt i dansen
när vi är i Dansarnas ring

Du får mig sucka, gråta och skratta
när du är så som du är
och jag kan knappt fatta
att det är mig du håller kär




Bunden vers (Rim) av Sikska
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-01 17:12



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker öm nära poesi
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska