Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick besök av S igår. Jag har skrivit manus till eventuella framtida besökare. Vissa kan vara hårda, ja rent av orättvisa. Men om det ringer på dörren mitt i the daily show kan man inte förvänta sig solsken och spinnande katter.


Politisk Dörrknackning - KD

KD: Hej jag heter Helge och jag kommer ifrån Kristdemokraterna.
Anders: Halleluja. Prisad vare han…ja du vet han den där allsmäktige. Han som är så klok. Han som kan ställa frågor så svåra att ingen kan svara på dem. Eller, jo han kan förstås. Fast då är han ju inte omnipotent, aja. Vad är det han heter nu igen. Det börjar på G har jag för mig.. G, G, G…
KD: Du menar Gud…
Anders: Nej… Göran. Göran Hägglund. Jordnära och mysig. En verklighetens kille.
KD: Jag vet inte om…
Anders: Du jag måste få veta en sak innan jag ens kan funder på att börja lyssna på dig.
KD: Jaha, ok.
Anders: Är protestantiska prästers sexualitet lika känslig som sina katolska bröder, att endast små oskyldiga pojkar kan förstå sig på den?
KD: Vafalls! Vad är det du står och säger?
Anders: Det är ingen idé att förneka. Janne Josefsson kommer ändå wallraffa som en blåögd, rosenkindad korpojke och valstuge-busta er allihopa.
KD: …
Anders: Ska du inte säga nåt i stil med ”Bara Gud kan hjälpa dig nu min son” innan du går?




Fri vers av ajajmannen
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen