" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rickard Olsson glad amatör från Gävle som blev folklig tydligen, yttrade en gång "vem köper romerska bågar egentligen, de smakar ju ingenting"...erkände sin smaklöshet i TV således




Pistoleros de Chocolat Orange (rimvers)

~*~

Riktiga fån och pistoler i dag
i den så kallade moderna eran
som forna epidemin av kolera
åtgärd: skrota

småbarnen rånar hemglassbilen
kör med den efter midnatt sen
där allt annat såldes än glass
för den är vid varje inköp gratis

skjutjärnsreportrar inom nöje
fast de pratar som de hade blöjor
skämmer således ut ditt landskap
populär trots det som allt fanskap

tror att du är svaret på Vem som Vet Mest
men med Romerska Bågar är livet en fest
leende verkar alltid i rutan glad, men jag har
här hemma yttersta apelsinlyx av choklad

LPWJ 02/05/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Romerska Bågar kränkta i televisionen?
jag ska aldrig mer se ett program med Rickard Olsson
(hm, har jag gjort det?)
2011-02-02

  Bibbi VIP
Låter bra.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP