Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt minne


fick medicin
mot sitt dåliga
minne





problemet är bara
att han aldrig
kommer ihåg

att ta den











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-05 22:00



Bookmark and Share


  Emme VIP
=)
2010-06-10

  firefire
haha! ja då är det ett problem förstås:))apodos eller dosett kanske kan lösa det!?
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP