Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svarta madonnan




du säger att jag är vem säger du
att jag är? den svarta madonnans
svarta dotter
korpar i håret, kniven i handen

där det brinner där befinner
jag mig, i mitten av apokalypsens lågor
den svarta madonnans röst i öronen

jag bygger de gravar där ni
bygger era bon efter döden
mitt sinne är åskan, perfekt
lysande i briljans

när krigen kommer, flödande av aska
kommer jag att stå på mina ben på berget
på mina ben med kniven i handen

jag skär av blodsbanden med min kniv

ni gråter när krigen når er
trots era väggar trots blodsbanden





Fri vers av Turid
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-07-01 19:34



Bookmark and Share


  Cicero
..en fantastiskt fin lingvistisk intelligens! Som på en jätteduk, har du lyckats måla upp ett mörkt hot och en domedagsdramatik.
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid