Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.42

Du ligger en meter ifrån mig
Men jag kan inte nå dig.
Min blick vandrar på din
Kropp som mina händer
Vill smeka.

Du sover
Och det kanske är
Bäst att du inte ser mig.
För ett brustet hjärtas tårar
Vill ingen se.

Du förstår inte att detta är farväl.
Vi kommer dö inatt
Och när morgonen kommer
Har vi blivit
Du och jag.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-04 18:48



Bookmark and Share


  aol
stark tragisk sorg, bra skrift
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter