Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Ulf Lundells Club Zebra DVD med nytt konvolut i Under Vulkanen boxen




En-samhets-klang [musik i tid]

~*~

Det värsta man kan göra är att samarbeta med andra

utan resultat

men det är än värre att inte försöka
men efteråt finns ingenting att lära
som du inte visste redan innan

då är det bättre att vara rädd om sin egen tid
för den ska inte slösas på ros eller ris

av andra

det gäller att köpa biljett innan tåget har gått inte efter
men det bästa är en samklang med andra som individ

och det fungerar

en samhetsklang * en samhets klang * ensamhetsklang
ensamklang * ensam klang * en samklang

LPWJ 03-04/05/10

miniatyrer
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=4156




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-04 19:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oändligt bra skrivet.

Applåder.
2010-05-07

  L Patrik W Johansson VIP
ja
ibland är det så mycket mobbing på den
här sidan att man funderar hur det kan
bli några texter alls ...av någon

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-05

    ej medlem längre
Fint skrivet!!!


Jag tycker om ordet Samklang ...



Hälsn. Ann
2010-05-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt skaldat. =)
2010-05-05

  L Patrik W Johansson VIP
enbart bilden

texten handlar om min egen musikkarriär

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-04

  thyra
Varför känner jag mig hemma i den här texten :) Lundell eller? :)
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP