Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skynda inte genom livet. Njut av varje timma, varje år Tänk på allt det vackra Ta vara på livet, innan det går


Blåbär

Åh, vad jag längtar
Jag längtar hela tiden
Åter igen vill jag ha dig hos mig
Jämt och ständigt vill jag känna din närvaro

Kom!
Låt oss flyga

Äntligen är du här
men oj vad jag längtar
Jag suktar efter framtiden
efter jobbet utan besvär

Kom!
Låt oss flytta

Jag längtar efter nytt folk
Längtar efter vuxenlivet
och allt
kommer med

Kom!
Låt oss åldras

Jag längtar tillbaka
till allt jag skyndade förbi
Jag längtar efter död
Låt inte ångersten förbli




Fri vers av C.D.A.H
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte bra! Du skriver jätte bra, trorts att du är svart ;D. (För alla andra, det är ett skämt)
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H