Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta vinbär

Det byggs upp inom mig
Jag låter det gå fort
fånga känslan
fånga min desperata rädsla
fånga dig

Jag vet inte vad jag är ute efter
Vad ska jag göra
om jag faktiskt lyckas
med mitt eviga dubbelspel
som pågått en livstid

Jag inser nu
hur allt ligger till

Det börjar synas mer och mer
hur min ruttnande själ
vill komma åt dig
Jag stannar upp
men springer och skyndar ändå

Ångrar jag mig?




Aldrig




Fri vers av C.D.A.H
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Awesooome
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H