Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfälts-rosor

SMIDIG
som satan själv

Suckar
som sinnets synvillor

Stå stabil
skrik så skräckfyllt
Smek svekets statyer


SUKTA

slagens sinnen
Så snällt ska sommarbarnen sova

Så snart
så sent

ska solen slockna




Fri vers av C.D.A.H
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-04 20:50



Bookmark and Share


  Emma-Josefin
Shit, vad häftigt! Det här gillade jag.
2010-05-05

    Kobbe
Inte visste jag att man kunde göra så mycket med bokstaven s. Mästerligt skrivet.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H