Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar mamma. Du har mitt ord.

Mamma,

Jag vill säga att allt kommer bli bra. Jag lovar att jag ska stanna kvar.

Jag ska inte försvinna, vill inte försvinna.

Jag ska kämpa, jag kommer vinna.

Tror jag.


Snälla mamma,

Vill inte att du ska vara ledsen. Ledsen över något som varken du eller jag styr över.

Det kommer bli bra. Det kommer alltid bli bra, i slutändan.

Jag ska försöka vara kvar hos er. Så länge det går.

Jag lovar Mamma. Du har mitt ord.




Fri vers av Katten
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 23:23



Bookmark and Share


  Kim VIP
Oj blir alldeles ställd, nåt sånt har ja aldrig hört min dotter säga, fast hon kanske inte haft anledning heller...
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten