Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Miljöhuset The Old Zoo byggt 2000 i Brockhall, UK




Rader om Konsertrader

~*~

Konsertpublikens rader
publiken av dessa rader
vilka är det

är det inte de som är som du, vill som du

fast ändå står de inte på scenen, men i andra sammanhang
liksom skådespelare också ser på TV

varje rad skriven är som de olika människorna på just den platsen på en gemensam jord

varje rad unik ibland lik en annan
men liksom ett rim liknar människor varann fast är olika i andra situationer

individer en gemensam kväll

trender likt nybyggda hus, gamla från förr eller nya arkitektoniska mästerverk
som konsertens publiks olika födelseår skiljer de sig stående tillsammans
vissa modernare än andra, andra mer gediget byggda och gamla
står de där som tidsålderns hus för evigt

LPWJ 05/05/10




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-05 22:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Djupa saker det här att fundera över.
2010-05-10

  aol
en bra skrift vännen
någonstans inom oss finnes likheter
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP