Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om lust


det handlar inte om språk
bruk eller tystnad
det handlar om lust

och tid
de saker man gör

allt som växer
för oss
samman
     (ympen formar sitt 
träd) ett kärl

det handlar om
andra signaler
spegling, kroppshållning 

pupillstorlek

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-05-06 05:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sköna rader. =)
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin