Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bundna till varandra

tallbarret så knutet till sin gren
inte ens stormen
kan få det att falla
doften
så innerlig

på så vis
är du och jag
bundna till varandra

som barret
till trädet

som doften
till huden






Fri vers av Myself
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-07-01 21:16



Bookmark and Share


  reback
Jättefin liknelse. Snyggt!

2004-07-01

    Mejja
Tvåsamhetens vackra bild!!! Doftar gott... feeling...
2004-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself