Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAMILJEN DYSE - FUNK

 

I dag skall vi på kalasresa
jodu
allihopa ska vi trängas i Volvon.

Men först ska det packas
packa pappas kappsäck
heter det men det få jag göra själv.

Egotrippen det är jag
Fiolsträngen det är hon
Förmanaren det är lilla hon
Amiga64 det är lillhan
CS det är mini

Då kan ni nog förstå vart det bär hän
Fiolsträngen gör en massa saker
skriker åt mej att detdär får du inte göra
hur kunde du slänga dendär NK kassen?
Papper till insamlingen skall du ha i ICA kassarna,
har du kavajen, har du den och det och detdär
kan du vänta med....
tjat tjat tjat

Förmanaren pysslar med sitt och varje gång hon
passerar mej så får jag veta att jag lever
både en och två gånger
Ampra subbor.

Amiga64:an lirar, tar det lugnt, skiter i det mesta.
Fräser år Fiolsträngen.

Har du inga byxor till dendär kavajen?
Du är lika fet nu som då.
Tack, jag gick ner tio kilo i höstas.

Och detta cirkussällskap/Svensson Svensson
skall jag tvingas att köra fyrtio mil i Finland med
Enkel resa!

Plus en båtresa till Åbo först.
Jag måste nog ha en Whiskey
sjunga lite karaoke och göra bort mej
sjunga på finska
det brukar jag alltid göra
karaoke
på båten

tradition
en virrepinne till
det funkar kanon
Dyse-Funk
helt klart

Enda sättet att orka


CS chillar runt och käkar muffins
tar bara kläderna han har på sig med

Det går inte skriker Fiolsträngen
Det går absolut inte
vi ska på åttioårs kalas...

Och du, säger hon till mej, du
har uppfostrat grabbarna dåligt.
Just det inflikar Förmanaren.

Jag vill inte följa med
jag vill inte
jag vill
vill
bara bort.......




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 12:06



Bookmark and Share


  Fransisca Ferlin
jag älskar den här texten.
helt underbar, tredje gången jag läser den.
2010-05-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Får smilbanden att lyfta. Härliga rader. =)
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar