Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas nalle

Gult, torrt gräs
under mjuka barnafötter
svalkande mjölk i ett sommarkök
och en stickande lukt
som av rök, någonstans

Nyfiken av naturen men
möts av en cigarett på villovägar
mamma sover i sin brinnande bädd
kramande Southern Comfort




Fri vers av Softcore
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 22:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Får en sorglig syn på näthinnan..
2010-05-23

  blaite
Underbar text. Sorglig som fan
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore