Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelse är dårskap
du bär mig på dina händer
jag bär dig

inte konstigt att vi flyger

 




till dem som sjunger som vi under stjärnorna



vi lär oss allt om hemligheten

det är
de långa kvällarna
när vi sitter i mörker
och talar om framtiden
som vi växer
ihop med den

just så
som varje träd lever
med sin sol
och stenar möter löv
och vind och
vatten

ljus och skuggor
fönsterfågel

varför stannar vi (förälskade) inne
i allt detta (bor i förälskelse) och
talar om allt
som är
innanför och utanför

är det endast för att
det roar oss att se att
utanför är utanför

utanför talar för sig själv

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin