Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmslut

Nattens ljus
Påminde mig om dina ögon
När vi just hade tröttnat på varandra

Jag åkte spårvagn genom diset
Det var bara
Regn och regn och regn
Som scener ur en skitig film
Strax innan hjälten faller ur tiden

Jag saknade en saxofonslinga
Som kunde guida mig genom slutet
Som kunde få eftertexterna
Att rulla lite snabbare




Fri vers av Exil
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exil