Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grillsinnling

förstgrillning
årstidsglädje
enrisrök
och drypande kött

äntligen är maj
välkommen
sköna maj

med rött
med lök
med kel

gubben rökhostig
söker sinnligt bröst




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... sköna Maj med allt vad det innebär
och dig som jag håller kär ..

om du vill störa, gör dig ej besvär

tycker om Ingmar :-)
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP