Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoft

av stjärnstoft kommer vi alla
och alla bär vi stjärnor inom oss

i dig ser jag dom
min kära
när du tindrar med ögonen

och nu delar vi
dessutom
kärlek med neandertal

du och jag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-05-07 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP