Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärlekens stund

 

 

från och med då

finns jag nära dig

aldrig långt bort

inte längre bort än du kan ropa mig

smeka mig eller vad du tänker

så finns jag nära så nära

 

 från och med då

när sommaren var som hetast

när sångerna vi sjöng var som ljuvast

och havet aldrig så blått

 

från och med då

när kvällar med mygg stack oss

nätterna ljuvaste smek

solen väntade längre med uppgång

för vår skull så vi kunde vila ut

i kärlekens stund

 

från och med då

visste jag

 

du för evigt




Fri vers av sunnanvind
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-07 23:04



Bookmark and Share


  walborg
Du fina kärlekspoetissa - tack!
2010-05-08

  anits VIP
Vackra berörande längtans rader
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind