Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att vi alla drabbas av onda anslag


Ord till mig i rätt stund från himlen

Att förlåta kan vara svårt min vän
att gråta en stund kan kännas hårt

Men jag leder dig mitt barn
genom tårar och löser ut dig från fiendens garn

Jag har gett dig frid
för att kunna ta dig ur denna strid

Du behöver inte acceptera när någon gör orätt mot dig
men jag giver dig frid så du kan närvara mig

förlåt och glöm jag helar dig
var vis och tro på mig

Din vän




Fri vers av marie-helene
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 08:44



Bookmark and Share


  PPQ
mycket vackert
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene