Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm back ;)

Jag är tillbaka
i dansens virvlar
och vindarnas brus

Jag kan höra fågelsång igen
tiden finns att lyssna
tiden finns att vara
tiden finns att älska

I denna ljuvliga tid
som kallas livet

Avsomnad
avtrubbad
är borta

Solen går upp
på min gata...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-08 09:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en dansdomare
jag kände en gång sade
'att dansa är ett sätt att leva, att leva
är absolut ett sätt att dansa'
2010-07-10

    Amor vincit omnia
älskar. du får verkligen fram känslan av frihet, känslan av glädje och ja kanske tom lite lättnad. man känner med dig.
2010-05-08

  Rosmarin
härligt! livsbejakande

gillar inledningens "dansens virvlar och vindarnas brus"
2010-05-08

  Trädflickan
Låter hoppfullt. Skönt att livet återvänder.
2010-05-08

  Nina Nightwish
Härligt!! Välkommen tillbaka:) Fin text
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen